foto

Jin-geun Kim

  • nar. 20.1.1971 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eunji: dolikil su eobsneun geunyeo
2015 Eotteon salin
2014 Baekpeuro
2013 Topseuta
2012 Kilringtaim
2011 Siseon neomeo
Sweeo deo bijeon
2007 Doo salamida
2004 Juhong geulshi
2003 Akasia
2000 Danjeogbiyeonsu

TV seriály

2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
2018 Riteon (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Seupakeu (TV seriál)
Tumorou boi (TV seriál)
2015 Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Leobeu eogein (TV seriál)
Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dangshinui cheonguk (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2005 Bullyang jooboo (TV seriál)
Jikji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky