foto

Karin Eickelbaum

  • nar. 30.11.1937
    Delmenhorst, Niedersachsen, Německá říše
  • zem. 15.4.2004 (66 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pro každý případ, mami (TV film)
2003 Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2002 Milostný čtyřúhelník (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
1992 Tatort - Verspekuliert (TV film)
1991 Bronsteins Kinder
1986 Wenn schon - denn schon (divadelní záznam)
1985 Hart an der Grenze
1984 Trepp auf - Trepp ab (divadelní záznam)
1982 Frankies Braut (TV film)
Schuld sind nur die Frauen (TV film)
1980 Eingriffe (TV film)
Kein Geld für einen Toten (TV film)
Místo činu - Nouzové řešení (TV film)
Tatort - Schönes Wochenende (TV film)
1979 Místo činu - Kulka v těle (TV film)
Tatort - Schweigegeld (TV film)
1978 Tatort - Der Feinkosthändler (TV film)
Tatort - Lockruf (TV film)
1977 Místo činu - Tři oprátky (TV film)
Tatort - Das Mädchen von gegenüber (TV film)
Tatort - Spätlese (TV film)
1976 Tatort - Abendstern (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Tatort - Die Abrechnung (TV film)
Tatort - Treffpunkt Friedhof (TV film)
Tatort: Wodka-Bitter-Lemon (TV film)
1974 Tatort - Acht Jahre später (TV film)
Tatort - Der Mann aus Zimmer 22 (TV film)
Tatort - Zweikampf (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
La Femme, le Mari et la Mort oder Über die Schwierigkeiten, seinen Mann umzubringen (TV film)
1970 Hurra, unsere Eltern sind nicht da
1968 Aufrichtige Lügnerin, Die (TV film)
Die fremde Frau und der Mann unterm Bett (TV film)
Othello (TV film)
1967 Der Tod eines Mitbürgers (TV film)
Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Mike Blaubart (TV film)
So war Herr Brummell (TV film)
1966 Königliches Abenteuer (TV film)
1965 Leutnant Nant (TV film)
1961 Die Nashörner (TV film)
1960 Terror in der Waage (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Lukas und Sohn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Ravioli (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Schwäbische Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace