foto

Jordan David

  • nar. 16.11.1990 (28 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Skrytá vada
2009 Wild Cherry
2007 Oates' Valor, The

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Awful People (S02E05)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Halloween 2/2 (S01E05)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Fanynka až za hrob (S05E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Cake (S04E02)
2006 Free Ride (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace