foto

Kurt Meisel

  • nar. 18.8.1912
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.4.1994 (81 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1988 Wiener Walzer (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben
1982 Sein Doppelgänger (TV film)
1977 Travesties (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1970 Königin Christine (TV film)
Strogoff
1969 Kündigungen (TV film)
Michael Kohlhaas
1968 Haus Herzenstod (TV film)
1967 Rückkehr von Elba (TV film)
1966 Der Kongreß amüsiert sich
Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
Zwei Girls vom roten Stern
1964 Thomas More (TV film)
1962 Leutnant Gustl (TV film)
Nejdelší den
1959 Dorothea Angermann
Geschlossene Gesellschaft (TV film)
1958 A Time to Love and a Time to Die
Chatte, La
Der veruntreute Himmel
Die letzte Station (TV film)
Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
1957 Drei Mann auf einem Pferd
Vater sein dagegen sehr
1955 Drei Väter (divadelní záznam)
Es geschah am 20. Juli
Gestatten, mein Name ist Cox
Unternehmen Schlafsack
Zwei blaue Augen
1954 Ein toller Tag
Emil und die Detektive
Mannequins für Rio
1952 Bis wir uns wiedersehen
Stopa vede do Berlína
1951 Der Teufel führt Regie
1950 Liebe auf Eis
1949 Verspieltes Leben
1947 Wozzeck
1945 Kolberg
Toller Tag, Ein
1942 Fall Rainer, Der
Velký král
Zlaté město
1941 Menschen im Sturm
Ve stínu slávy
1940 Der Feuerteufel
Mozartova cesta do Prahy
1939 Die hundert Mark sind weg
Eine Frau wie Du
Protiva
1938 Frau Sylvelin
Nanon
1937 Andere Welt
Der Schimmelkrieg in der Holledau
Die göttliche Jette
Ganz großen Torheiten, Die
Liebe kann lügen
Spiel auf der Tenne
1936 Das Hofkonzert
Schlußakkord
1935 Ehestreik
1934 Malá Dorritka

TV seriály

1989 Burziáni (TV seriál)
1988 L'Ivresse de la métamorphose (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace