foto

Kurt Meisel

  • nar. 18.8.1912
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.4.1994 (81 let)
    Vídeň, Rakousko

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1988 Wiener Walzer (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben
1982 Sein Doppelgänger (TV film)
1977 Travesties (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1970 Königin Christine (TV film)
Strogoff
1969 Kündigungen (TV film)
Michael Kohlhaas
1968 Haus Herzenstod (TV film)

Galerie (2)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace