foto

Klaus Herm

  • nar. 13.1.1925
    Berlín, Německá říše
  • zem. 24.5.2014 (89 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zettl
2011 Sohnemänner
2009 Am Ende kommt die Wende
2006 Dufte (studentský film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1993 Nervenkrieg (TV film)
1992 Moje dcera patří mně
1989 Aufs Ganze (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
1986 Bankgeheimnisse (TV film)
1985 Paulchen (TV film)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Die Frau des Kommissars (TV film)
1983 Der Kunstfehler (TV film)
Wer raucht die letzte? (TV film)
1982 Gartenlaube, Die (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
1981 Dům v parku (TV film)
1980 Traumhaus, Das
Urlaub, Der (TV film)
1979 Führerschein, Der (TV film)
Union der festen Hand (TV film)
1976 Aus nichtigem Anlaß
Von Emma, Türkenpaul und Edwin mit der Geige (TV film)
Warten auf Godot (TV film)
1975 See-Leben 1 (TV film)
1973 Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
1972 Der Amateur (TV film)
Geheimagenten (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1969 Der Versager (TV film)
1967 Die Mission (TV film)
1963 Es war mir ein Vergnügen
1961 Pariser Komödie, Die (TV film)
1958 Scala - total verrückt
1955 Heldentum nach Ladenschluß
1954 The Frog Prince

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Lust zu leben (S11E27)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Chladnokrevně (S02E03)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Unbestechliche (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hilfe für einen Mörder (S01E03)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Das Traumschiff (TV seriál)
Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (E09)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Tod eines Schülers (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Gefährliche Träume (S10E10)
1978 Místo činu (TV seriál)
Trimmel hält ein Plädoyer (S09E04)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Himmelblau mit Silberstreifen (S08E02)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Block 7 (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Eine todsichere Sache (S05E02)
Der Kommissar (TV seriál)
Im Jagdhaus (E75)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky