foto

Steffen Wink

  • nar. 5.7.1967 (51 let)
    Pirmasens, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klassentreffen 1.0 - Die unglaubliche Reise der Silberrücken
Schneeweißchen & Rosenrot (TV film)
2017 Bezbožní
2014 Das Traumschiff - Mauritius (TV film)
2013 Kohout na víně 2
Neue Adresse Paradies (TV film)
Prameny života
2011 Bär kehrt zurück, Der (TV film)
Divocí koně (TV film)
Klarer Fall für Bär (TV film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2008 Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2005 Naboso
Sladká Rita (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Ein Ganz normales Paar (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
2002 Milostný román (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
Honolulu
Stopp
Wambo (TV film)
Zsa Zsa
2000 Bídníci (TV film)
Der Himmel kann warten
Ostrov smrti (TV film)
1999 Dubrovacki suton
Erste Zug, Der
Kismet
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Südsee, eigene Insel
Ukulele Blues
Virus 2000 (TV film)
Winke und lächle!
1998 Annino prokletí (TV film)
Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte (TV film)
Jsem hezká?
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Schimanski: Den matek (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
1997 Coming In (TV film)
Scarmour
Schimanski: Eskadra (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Story von Monty Spinnerratz, Die
1996 Big Ben - Smrt v internátu (TV film)
Eldorado (TV film)
Maja (TV film)
1995 Zaubergirl (TV film)
1994 Einfach nur Liebe
Silent Love
1993 Boomtown (TV film)
Schicksalsspiel (TV film)
1991 Wounded Faces

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Dějiny píšou vítězové (S02E09)
Svět není černobílý (S02E07)
Výměna (S02E05)
další epizody (4)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Dny pod psa (S16E10)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace