foto

Mathias Herrmann

  • nar. 16.7.1962 (57 let)
    Friedberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Überläufer (TV film)
Limbo
2019 Das Traumschiff - Antigua (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
2017 Nackt. Das Netz vergisst nie. (TV film)
2016 Dolores (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska s výhodami (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Nečekané překvapení (TV film)
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Sotto il cielo di Roma (TV film)
2009 John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
Láska v Bostonu (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007 Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
2006 Rodný statek (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Šťastné a Veselé
2004 Das Falsche Opfer (TV film)
2003 Tatort - Der schwarze Troll (TV film)
2002 Der Unbestechliche
Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
2001 Ein Teenager flippt aus (TV film)
Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
Sperling und das letzte Tabu (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
Verliebte Jungs (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
1999 E-m@il an Gott (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
1997 Große Lacher, Der
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
Unzertrennlichen, Die (TV film)
Vater unter Verdacht, Ein (TV film)
1996 Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
1995 Leihmann, Der
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Giganten (TV film)
1990 Mademoiselle Ardel (TV film)
1987 Malwa
Mädchen mit den Feuerzeugen, Das
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Vzpoura (S20E03)
Krvavé peníze (S20E02)
Krevní msta (S20E01)
další epizody (8)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Meilensteine (S17E39)
Entscheidung fürs Leben (S17E07)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Elternabend (S12E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Kontroversen (S16E40)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Zeuge (S01E12)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Záblesk (S10E03)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Lügengeschichte (S08E31)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Musenkuss (S03E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Partizanen, De (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky