Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Keller (Til Schweiger) nemá v životě na růžích ustláno. O práci přichází jak na běžícím páse a jeho rodina, především jeho nevlastní otec Heinrich (Michael Mendl) a jeho bratr Viktor (Steffen Wink), ho považuje za úplného budižkničemu. Jen jeho matka (Nadja Tiller) ho ještě nezatratila. Jako poslední šanci mu na úřadu práce dohodí místo uklízeče na psychiatrické klinice, kde díky jeho nepozornosti jeden z pacientů vypije půl láhve čistícího prostředku a kde se mu také podaří na poslední chvíli zabránit tomu, aby si mladá Leila (Johanna Wokalek) vzala život. Ani jedna z těchto události nezůstane bez následků. Nick dostane padáka a je úplně na dně. Leila pak svého zachránce potají sleduje a večer stojí před jeho dveřmi, v noční košili a bosá. Nick se své pronásledovatelky snaží zbavit, ale marně. Leila se rozhodla, že už s ním zůstane navždy. Nick, který ve svém životě ještě nebyl za nikoho zodpovědný, a Leila, která vidí svět užaslýma dětskýma očima, se vydají na cestu k Nickově rodině, Nickův bratr Viktor se totiž žení. Během této cesty se tento neslučitelný pár musí společně prát se životem, což je čím dál více sbližuje (lenuse)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Má to pár dobrých momentů, ale během celého filmu nás provázejí obrovské logické ďoury, místy nepříliš přesvědčivé výkony (naproto chybí i jakákoliv chemie mezi hlavními představiteli) a Naboso se snaží být natolik "jiná" romantika, že mě nedokázala přesvědčit o tom, že by se něco takového mohlo stát. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Filmy s Tilem Schweigrem mají jednoznačné označení: perfektní. Pro mě je to Herec, který i kdyby hrál v nějakém braku, tak se na to podívám. Tohle však rozhodně žádný brak nebyl (navíc film sám režíroval). Má to cit, má to kouzlo, má to vtip. Je to Ten film, po jehož zhlédnutí má člověk takový divný pocit v břiše a ještě několik dní poté nad některými momenty ve filmu přemýšlí. Nádhera.. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger /Klepani na nebeskou Branu, Bastard 1997/ opat potvrdil, ze je schopny herec. Tu v tomto filme strieda zamestnania, rodina ho povazuje za budizknicemu. Najde si vsak pracu ako upratovac /a evidentne aj hajzldedek/ na akejsi psychiatrickej klinike. No, aspon nepride do styku s pacientami, lebo co poznam psychologov a psychiatrov /ta pani zo psychiatrie je uz na dochodku/ tak maju velke psychicke problemy, lebo sa zacnu pozorovat a ako sa hovori : psycholog/psychiater si sam nepomoze. S5 k filmu. Til v praci zachrani zivot mladej Leile, a taxa tato dvojka pretlka zivotom spolu. Pochopitelne, po mnohych peripetiach a potom, ako ho ona neprestava prenasledovat. Sympaticky film, Schweiger pred aj za kamerou dokonca : 100 % ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Tento film není dokonalý, má však v sobě tolik pozitivních a krásných věcí, které ve vás prostě zachovají spokojenost z dobrého filmu. Další skvělý film z Německa, který si společně s Klepáním na nebeskou bránu a Lola běží o život, drží první příčku nejlepších německých snímků. Til Schweiger je talent. "Ty nikdy nenosíš boty?" "Ne, nechci mít nohy ve vězení." ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný romantický film, který stojí a padá s ústřední dvojicí. Ta je naštěstí velmi charismatická. Zejména oči hlavní představitelky si budu pamatovat asi nejvíc z celého snímku. Oceňuju příběh, který mohl lehce sklouznout k situační komedii nebo taky ke ždímání slz. Naštěstí balancuje na hraně toho všeho a výsledek je celkem originální podívaná. Po obrazové stránce perfektní... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama