foto

Herbert Rudley

  • nar. 22.3.1910
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 9.9.2006 (96 let)
    Los Angeles County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Dennis the Menace in Mayday for Mother (TV film)
Forever and Beyond
1980 A zase zamilovaná
1972 Call Her Mom (TV film)
1962 Jdi za svým snem
1961 The Great Impostor
1960 Hell Bent for Leather
1959 Beloved Infidel
The Big Fisherman
The Jayhawkers!
1958 Drzá čela
Mladí lvi
Tonka
1956 Raw Edge
That Certain Feeling
The Black Sleep
1955 Artists and Models
The Court Jester
1954 Stříbrný kalich
1948 Casbah
Johanka z Arcu
The Scar
1946 Decoy
1945 A Walk in the Sun
Brewster's Millions
Rapsodie v modrém
1944 Marriage Is a Private Affair
Sedmý kříž
The Master Race
1940 Abraham Lincoln

TV seriály

1979 House Calls (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace