foto

Paula Kelly

  • nar. 21.10.1943
    Jacksonville, Florida, USA
  • zem. 9.2.2020 (76 let)
    Ingelwood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
1994 Drop Squad
1993 Bank Robber
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
1987 Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
1980 Cheap Detective, The (TV film)
1976 Drum
Peter Pan (TV film)
1974 Lost in the Stars
Uomini duri
Ve městě v sobotu večer
1973 Soylent Green
Černý strašák u dveří
1972 Cool Breeze
Top of the Heap
Trouble Man
1971 Kmen Andromeda
1969 Sweet Charity

TV seriály

1994 South Central (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1989 Nulová šance (TV seriál)
Bayou (S01E19)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
The Housekeeper (S03E04)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Feel the Heat (TV seriál)
Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Kojak (TV seriál)
Srdcová dáma je divoká (S05E01)
1976 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Thrill Killers: Part 2 (S05E02)
The Thrill Killers: Part 1 (S05E01)
1975 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Men Will Die (S04E04)
1974 Good Times (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1960

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky