foto

Jonathan Brooks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Endings, Beginnings
2018 Prison Logic
2015 Encounter
Manson Family Vacation
2014 Odd Man Out
2013 Phobia
The Retrieval
2012 Dětský pokoj
2010 Spilt Milk
Trigun: Rachot v Badlands

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Solos (S02E17)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vlak šílenství (S08E07)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Persistent Romeo (S01E05)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky