foto

Margot Nagel

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Camping mit Herz (TV film)
2017 Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
2016 Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2014 Ich will dich (TV film)
Léto v Maďarsku (TV film)
2013 Margot
Stopy zločinu (TV film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
2008 Das Glück am Horizont (TV film)
2007 U nás si tykáme, miláčku
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Hier kriegt keiner was geschenkt (studentský film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
Der weiße Hirsch
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
2001 Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Schande (TV film)
1998 Der Campus
1992 Alles Lüge
1970 Sessel zwischen den Stühlen (TV film)

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Eisbärchen (S14E17)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuldenschnitt (S13E04)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankgeheimnis (S08E02)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (13)
Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Luise - Königin der Herzen (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky