foto

Gwang-hoon Na

  • nar. 26.3.1962 (57 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vězení bezpráví
2015 Kwonbwobhyeongsa: Chainataun
2013 Sinsegye
2012 Zloději
2010 Hwanghae

TV seriály

2017 Areugon (TV seriál)
2016 Piribooneun sanai (TV seriál)
2015 Gamyeon (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2014 Hotelking (TV seriál)
Jeong Do-jeon (TV seriál)
Sarangman halrae (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace