Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylová hvězdně obsazená kriminálka, pojatá jako korejská variace na hollywoodský koncept známý z Dannyho parťáků se stala nejen hitem letošního roku, ale má namířeno i na první příčku žebříčku divácky nejúspěšnějších korejských filmů všech dob. Skupina profesionálních zlodějů a podvodníků z Koreje má spadeno na diamant v hodnotě dvaceti milionů dolarů, který je uschován v přísně střeženém trezoru vyhlášeného casina na Macau. Ovšem i pokud se akce zdaří, není vůbec jisté, v čích rukách nakonec lup skončí. (Filmasia)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Kicune 

všechny recenze uživatele

Skvělá krimi ala Dannyho parťáci, jen s dvojnásobným množstvím podrazů, zvratů a zajímavých odboček. Film je natolik dynamický, akční, správně střídající vtip a napětí, se špetkou romantiky a nádechem „každý dostane, co si zaslouží“, že uteče i přes nehoráznou délku dvou a něco hodin. I přes množství postav, každá má svoji úlohu a roli, po chvilce jejich představování se v nich člověk vyzná a vybere si svého favorita. Velkou zásluhu na tom má herecký ansambl a jak už to u Korejců chodí – skvěle hrající. Bavila jsem se báječně a nevzpomenu si na okamžik, že bych se nudila. 90 %. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Při téhle vynikající kriminálce se skvostným hereckým obsazením, jsem úplně zapomněla na čas. Jde totiž o film, který má švih, styl a je vkusně vtipný. Sestava zlodějů nemá chybu, každý člen je sice jiný, ale dohromady jim to skvěle šlape. Nejvýraznější z nich pro mě byla moje oblíbenkyně Ji Hyeon Jeon. Nezklamal mě nikdo. Rozplývat jsem se musela taky nad některými akčními scénami. Ona vlastně celá ta jejich akce byla zajímavá od začátku do konce, žádná slabá místa, žádná nuda. Jen mě trošku štve, že některé věci zůstaly nedořešené. Jinak paráda. 4,5* ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm, Kórejci sa pokúsili o moderný heist film. A výsledok je viac než rozporuplný. Film má 135 minút a kopec z tých minút sú o ničom. Je tu množstvo postáv a človek sa v nich občas stráca. A ten vlasatý debil Andrew alebo Pepek Námorník sú otravnosťou na úrovni Melissy McCarthy a Kevina Harta. Akčné scény sú zaujímavé. Hlavne na konci. Ale v tej stopáži sa stratia lebo ich až tak veľa nie je. Dej prekombinovaný. Občas som netušil čo tam riešia a ani som nemal chuť sa snažiť tomu rozumieť. Keď to zhrniem. Miestami úplne super ale ako celok maximálne nekonzistetné a nefunkčné. 55% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci se šikmýma očima sice nenudí, ale zároveň taky neusadí pořádně do sedačky. Vypadá to všechno velkolepě a "hollywoodsky", ale problém je v tom, že jsou si herci, resp. herečky, dost podobný, takže jsem se chvílema ztrácel, co, kdo, jak, proč?! (není nad to jim všem udělat podobný účesy, aby to bylo jednodušší!). A druhá věc je, že je to zbytečně překombinovaný.. nejdřív se krade to, pak tamto, nakonec jeden okrade druhýho, do toho se zaplete třetí a čtvrtej, no ale ty zase chce okrást támhleten, kterej si na to vezme ještě šestýho atd. Prostě zbytečná složitost a zmatek, který to v mých očích nakonec srazily ze slibných 4* na tři. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Vyprávění Zlodějů vlastně představuje encyklopedii populárních žánrů – jeden žánr se plynule přelévá do druhého a každý z nich je ohlodaný až na kost. Pasáže charakteristické pro zastřešující žánr jsou tak prokládány komediálními výstupy, procítěným melodramatem, generačním hašteřením i nádechem romantiky a až v poslední třetině se styl snímku přepne do akčního thrilleru. Vrcholem je dlouhá závěrečná konfrontace několika zainteresovaných stran, jež vyústí v sáhodlouhou přestřelku s dech beroucí choreografií, odehrávající se ve zdánlivě obyčejném interiérovém i exteriérovém prostředí. - více v recenzi pro A2 ()

Galerie (115)

Související novinky

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

28.11.2012

Po loňském ročníku Filmasie, který přinesl rekapitulaci tvorby a osobní účast Bonga Joon-hoa (Vzpomínky na vraždu, Matka, Mutant), se letos Filmasia (30.11. - 2.12. 2012) zaměří na dalšího ze… (více)

Reklama

Reklama