foto

Lewis J. Stadlen

  • nar. 7.3.1947 (73 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Man Who Came to Dinner (TV film)
1998 Podvodníci
1997 Svatba naruby
1995 Schelme von Schelm, Die
1994 I.Q.
1990 Směšně o lásce
1987 Vražda podle předlohy (TV film)
1984 Windy City
1982 Rozsudek
Soup for One
1977 Between the Lines
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1973 Serpico
1972 Do řady!
Portnoy's Complaint
Savages
1970 George M! (TV film)

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
The Workshop (S01E07)
Chemistry (S01E06)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)
2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Drive It Through Hardcore (S03E09)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Mel's Offer (S04E01)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Št'astný poutník (S02E06)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Serpent's Tooth (S01E19)
1988 Příšery (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Omnibus (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky