foto

Samira Radsi

  • nar. 1968
    Krefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
Tatort - Treibjagd (TV film)
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
2011 Anduni - Fremde Heimat

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Faith (S02E03)
The Devil Inside (S02E02)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Same Old Story

TV seriály

2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace