foto

Samira Radsi

  • nar. 1968
    Krefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
Tatort - Treibjagd (TV film)
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
2011 Anduni - Fremde Heimat

TV seriály

2020 Sex/Life (TV seriál)
2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Faith (S02E03)
The Devil Inside (S02E02)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Gourmetkoch (S11E19)
Der letzte Aufguss (S11E17)
Der Stachel in mir (S11E16)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Made in Bangladesh (S14E06)
Mister Green (S14E05)
Allein gegen die Mafia (S14E04)
další epizody (4)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Same Old Story

TV seriály

2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Bernd & Harry (S11E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky