foto

Peter Lanzani

  • nar. 24.8.1990 (29 let)
    Belgrano, Buenos Aires City, Argentina

Biografie

Peter Lanzani rodným jménem (Juan Pedro Lanzani) je argentinský herec a zpěvák který se narodil 24.srpna v Buenos Aires. Studoval na anunciación de Maria School a Belgrano Day School v Buenos Aires. Ma tří bratry. Hrával ragby ale kvůli své snáze o herectví s hraním ragby skončil. V roce 2004 začal svou kariéru jako model pro MIMO & Co. V roce 2006 natočil svůj první herecký debut v seriálu Chiquititas 2006. V roce 2007 až 2010 hral titulní rolí v seriálu Casi Angeles. V roce 2011 si zahrál v seriálu Cuando Me Sonreís kde hlavní rolí hrali Facundo Arana a Julieta Díaz. V roce 2012 jsi zahrál v mini sérii La Dueňa , a téhož roku měl cameo rolí v tele-novele Dulce Amor kde si hlavní postaví zahrály Carina Zampini a Sebastian Estevanez. V roce 2013 obdržel na vrch na sérii Aliados. V Roce 2014 jsi zahrál postavu Martína Frenkela v seriálu Senores Papis ,také ztvárnil postavu Briana Millera v tele-novele La leona.V roce 2015 jsi zahrál ve svém prvním filmu s Guillermem Francellu El Clan který vznikl podle skutečné kauzy klanu Pucciů z první poloviny 80 let.

Beze "Cvalek" Jména

Herecká filmografie

Filmy

2019 4x4
2018 Andílek
2017 Los últimos
Sólo se vive una vez
2016 Hipersomnia
2015 Klan

TV seriály

2011 Cuando me sonreís (TV seriál)
2006 Chiquititas sin fin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky