foto

Jiří Zach

  • nar. 29.8.1925
    Brno, Československo
  • zem. 5.8.2003 (77 let)
    Brno, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Posedlost (TV film)
1981 Nezralost (TV film)
1979 Sonáta v Mariánských Lázních (TV film)
1976 Maškaráda (TV film)
1964 Bláznova kronika
1963 Mykoin PH 510
1952 Jablůňka se zlatými jablky

TV seriály

1986 Velké sedlo (TV seriál)
Lov (E02)
1985 Bakaláři (TV seriál)
Maratón (S14E30)
Půlnoční divočák (S14E13)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Lháři (E04)
Rozvod (E03)
další epizody (5)
1977 Bakaláři (TV seriál)
Telefon (S06E23)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky