foto

Jiří Zach

  • nar. 29.8.1925
    Brno, Československo
  • zem. 5.8.2003 (77 let)
    Brno, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Maratón (TV film)
Půlnoční divočák (TV film)
1979 Sonáta v Mariánských Lázních (TV film)
1977 Telefon (TV film)
1976 Maškaráda (TV film)
1964 Bláznova kronika
1963 Mykoin PH 510
1952 Jablůňka se zlatými jablky

TV seriály

1986 Velké sedlo (TV seriál)
Lov (E02)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Lháři (E04)
Rozvod (E03)
další epizody (5)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace