foto

Catherine Davenier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Brumes du Souvenir (TV film)
2014 Meurtres à Rocamadour (TV film)
Samba
2012 L'air de rien
Trois mondes
U nich doma
Z prezidentské kuchyně
2010 Copacabana
Les Faux-monnayeurs (TV film)
Main basse sur une île (TV film)
2009 Coco Chanel & Igor Stravinsky
École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Miroir, mon beau miroir (TV film)
2007 99 franků
Monsieur Joseph (TV film)
Život umělce
2006 Madame Irma
Zmije
2005 1905 (TV film)
2004 Au bout du quai (TV film)
Caution personnelle (TV film)
Tak za chvilku
À ce soir
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2002 Bratrstvo bojovníků
Filles perdues, cheveux gras
Un moment de bonheur
2001 Reines d'un jour
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
Faites comme si je n'étais pas là
1999 Můj malý podnik
Occasionnelle, L' (TV film)
Voleuse de Saint-Lubin, La
1994 Zamilovaní
1981 Les deux orphelines (TV film)
Un moment de bonheur (TV film)
1980 Colline (TV film)
1979 Esprit de famille, L'
1978 Filmový román (TV film)

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 35 (S01E35)
Episode 30 (S01E30)
Episode 28 (S01E28)
další epizody (6)
Alex Hugo (TV seriál)
Les Amants du Levant (S03E01)
2016 Marseille (TV seriál)
Homme de paille (S01E02)
20 ans (S01E01)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
2013 La Famille Katz (TV seriál)
Un aller simple (E06)
Meurtres à... (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Mémoire sélective (S11E10)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Diamant bleu (S07E03)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Clara Shellerová (TV seriál)
Le mystère du catogan (S02E05)
Une femme peut en cacher une autre (S02E03)
2004 Docteur Dassin, généraliste (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Cedric (TV seriál)
Central nuit (TV seriál)
Fred a jeho orchestr (TV seriál)
Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace