foto

Anne Lange

  • nar. 24.6.1953 (66 let)
    Pipestone, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Cry Baby Lane (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
1995 Leaving Las Vegas
1993 Josh a S.A.M.
Mr. Jones
Poslíček
1991 Sen lásky
Stíny a mlha
1990 Směšně o lásce
1988 Suicide Club, The
1981 Family Reunion (TV film)

TV seriály

2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The One Percent (S05E21)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Netvor (S02E15)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Lidské hry (S02E13)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Těhotenský večírek (S01E10)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Comedy Zone (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace