foto

Stephan Paryla

  • nar. 7.7.1948 (72 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Meine Schwester (TV film)
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
Náhodný rukojmí
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2007 No Bikini
2006 Der Graf von Luxemburg (TV film)
Klimt
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2001 Gelbe Kirschen
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
1998 Single Bells (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Du bringst mich noch um
1993 Der Fall Lucona
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1985 André schafft sie alle
1983 La fiancée qui venait du froid
1982 Einer von uns (TV film)
1981 Po půlnoci
1979 Traumbus
Železná maska
1977 Der Einstand (TV film)
Malá noční hudba
1976 Pokus o útěk
Rána z milosti
1975 Jesus von Ottakring
1974 Einen Jux will er sich machen (TV film)
Karl May
Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1971 Kapitán (TV film)
Tatort - Mordverdacht (TV film)

TV seriály

2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Wir sind viele (S11E16)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der Herr der Insel (S02E04)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Frühlingserwachen (S02E10)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Sisi (S05E13)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
Der Leihopa (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Familie Merian (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
The Road to Babi Yar (E02)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mein Bezirk: Mein Liesing (TV film)

Divadelní záznam

2000 Der Verschwender (divadelní záznam)
1972 Der nackte Hamlet (divadelní záznam)
Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)
1971 König Johann (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky