foto

Wayne Best

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sestra i matka (TV film)
2001 Formule!
Přístav (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Tribulation
1999 Den života (TV film)
Mizernej charakter (TV film)
Winslow Homer: An American Original (TV film)
1998 Pejskaři (TV film)
Summer of the Monkeys
Vykosťovač
1989 Moře lásky
1988 No Blame (TV film)
Číslo 5 žije 2
1986 Christmas Eve (TV film)
The High Price of Passion (TV film)
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
1984 Cougar (TV film)
Heartsounds (TV film)
Louisiana (TV film)
1979 Summer's Children

TV seriály

2017 Anne (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Tightly Knotted to a Similar String (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Admission of Guilt (S06E14)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 2. část (S03E22)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Výroční setkání (S04E19)
1987 Amerika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace