foto

Sabine Urig

  • nar. 22.10.1962 (58 let)
    Saarlouis, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Villa Eva (TV film)
2014 Besser als nix
Grandhotel Budapešť
2013 Prameny života
2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Das Interview (studentský film)
Ein Sommer mit Paul (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Die Könige der Nutzholzgewinnung
FC Venus
2005 Im Schwitzkasten
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Storno
2001 Mondscheintarif
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
1994 Mein unbekannter Ehemann (TV film)
1993 Die Bettkönigin

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Dunkle Bräute (S03E12)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Gourmetkoch (S11E19)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Zuckerbrot und Peitsche (S06E18)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Die letzte Chance (S08E05)
2007 Bernd das Brot (TV seriál)
Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Bambi (S04E06)
Místo činu (TV seriál)
Tiefer Fall (S01E601)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky