foto

Mette Heeno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Šťastný konec
2014 All Inclusive
2012 Lærkevej - til døden os skiller
Talenttyven
2010 Trouble with Terkel, The
2009 Útěk
2007 Ekko
2006 Princess
Supervoksen
2005 Bare Holger
Min far er bokser
Nynne
2004 Fakír z kouzelné země Bilbao
Terkel má problém

TV seriály

2021 Snöänglar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Déšť (TV seriál)
Nepřestávat doufat (S01E05)
2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
2013 Rita (TV seriál)
Teamplayer (S02E04)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Snöänglar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky