Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Eva a Tom se s ovdovělou matkou nastěhují do opuštěného starého domu, kde se snad prý někde ukrývá i legendární poklad - obrovský diamant. Ten však chce ale za každou cenu získat dvojice darebáků. Na pomoc obyvatelům domu nečekaně přichází záhadný muž skrývající se pod jménem Fakír z Bilbaa, který byl polovinu století uvězněn v propisovací tužce. Díky novému kamarádovi děti poklad najdou a navíc maminka získá nového přítele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď už píšem nejaký scenár, tak sa aspoň snažím, aby mal hlavu a pätu a aby hlavní hrdinovia boli aspoň trochu sympatickí tým deckám, čo to budú pozerať. Toto bola len zlátanina a vykrádačka Radu nešťastných príhod. Fakír bol slabomyseľný a 12 ročné dievča bolo dabované do slovenčiny hlasom podstatne staršej ženy. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti, ne? já se u toho dobře bavila. Pravda, ta zápletka s tužkou byla trochu divná, ale atmosféra filmu byla dobrá, a napětí tam také bylo. a vtipné to bylo taky. ()

Reklama

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Pohádka, nebo spíš kouzelný příběh, mi fantasticky zpříjemnila sobotní pracovní dopoledne. (Když musím čekat na volební výsledky.) Fakt, většinou není v sobotu na co se dopoledne dívat, ale tohle bylo nad očekávání příjemné. Zpočátku jen jako kulisa, pak mne ale příběh vtáhnul a skvěle jsem si to s dvojčaty, fakítrem a mírně ujetou maminkou užila. A i když jsou závěrečné titulky s přebrepty mírně omšelým klišé, byly vtipné a pobavily stejně, jako příběh sám. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ježiš Marjá...to bylo hrozný...čim to dneska ty děcka krměj? Debilní zápletka, debilní herci, debilní celej film...odpad to neni fakt jen o fous. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne pecka a nemalo to vobec chybu:) Ale teraz vazne, nebolo to najhorsie, ale to prostredie vo filme, ako aj samotny, schatraly dom oplyval takou zahadnou aurou a aj farby vo filme boli skor tmavsieho odtienu, co ja len velmi rad:) Ale celkovo film bol urceny pre mladsie publikum, takze ti sa skor na tom absolutne zabavia. Na nervy mi liezol ten retard, ktoreho tak pomenoval jeden chalan, ktoreho vyslobodili z pera. Hmmm, to bolo fakt uletene a troska divne. Vo filme islo o jeden prsten, uz ani neviem ako sa vola, pretoze mal taky prijebly nazov. Takze boj o prsten sa moze zacat, ale kto z koho? Zlodeji, alebo banda malych smradochov spolu s tym retardovanym teplosom, ktory toho moc nepobral, co sa tyka hereckeho umenia. Komu budete fandit? Ja som nefandil ani jednemu z nich, lebo boli vsetci retardi vo filme a to specialne ten funebrak, ten absolutne prezival svoju pracu. Cisty magor:) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama