foto

Ole Boisen

  • nar. 21.9.1965 (54 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Iqbal & Den Indiske Juvel
2015 Iqbal a tajný vzorec
Midtimellem
2014 Kolbøttefabrikken
2013 Alle for to
2011 Bora Bora
Ti, co vraždí - Stín minulosti
2008 Ten, koho se bojíš
The Huma-Porcellone-Syndrome
2007 De kaldte os frisører
2003 Někdo jako Hodder

TV seriály

2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Bryllupsrejsen (E04)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Kristian (TV seriál)
Store drømme (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 18 (S01E18)
Epizoda 17 (S01E17)
další epizody (11)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 12, 1958 (S02E02)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-21/99, del 1 (S01E02)
1997 Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky