foto

Jakob Cedergren

  • nar. 10.1.1973 (45 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tísňové volání
2016 Compulsion
Ptáci nad průlivem
2013 Faro
Smutek a radost
2011 Ti, co vraždí - Stín minulosti
2010 Submarino
2009 Kletba vikingské čarodějky
Rage
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Gaven
Ofringen
Remix
Ukrutně šťastni
2007 Arn
Nåletræer
2006 Deníky Knuda Rasmussena
Nebezpečně výbušná trhavina
Offscreen
2005 Bare Holger
Lille Lise
Neklidné duše
Outsider
Solopgang
Steppeulve
2004 Pandasyndromet
2003 Ukrást Rembrandta
Řezníci
1998 Den blå munk

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
Ve jménu pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
Smrtící hra 1/2 (E09)
Oko za oko 2/2 (E08)
další epizody (10)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 18 (S01E18)
Epizoda 14 (S01E14)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)

Dokumentární

2003 Bag om Rembrandt (TV film)

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace