foto

Johanne Louise Schmidt

  • nar. 16.10.1983 (35 let)
    Skanderborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Složka 64
2017 Zabijáci z maloměsta
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Afvej
2014 Zabijáci

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace