foto

Stefan Fleming

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
1985 Tapetenwechsel (divadelní záznam)
Tatort - Nachtstreife (TV film)
1984 Weltuntergang (TV film)
1983 Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (12)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1957 Servus Kasperl (TV seriál)

Dokumentární

2018 Österreichische Skilegenden: Annemarie Moser-Pröll (TV film) - vyp.
Österreichische Skilegenden: Karl Schranz (TV film) - vyp.
2017 Erbe Österreich (TV seriál) - vyp.
Hedy Lamarr: Die österreichische Hollywoodlegende (TV film) - vyp.
2016 Geschichten von der Donau (TV film)
2014 Mythos Geschichte (TV seriál) - vyp.
2013 Wilde Reise (TV seriál) - vyp.
2011 Zeit.geschichte (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1981 Helmi (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky