foto

Barnard Hughes

  • nar. 16.7.1915
    Bedford Hills, New York, USA
  • zem. 11.7.2006 (90 let)
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kolébka ve větru
1998 Správná dvojka II
1995 Hra o rodinu (TV film)
Čáry máry fuk
1994 Trick of the Eye (TV film)
1993 Emperor's New Clothes, The
Miracle Child (TV film)
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1991 Doktor Hollywood
1990 Blossom (TV film)
Incident (TV film)
1989 Den první (TV film)
Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Teplo rodinného kruhu (TV film)
1988 Da
1987 Hobo's Christmas, A (TV film)
Night of Courage (TV film)
Ztracení chlapci
1986 Under the Biltmore Clock (TV film)
Where Are the Children?
1985 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV film)
Maxie
1984 Sky's No Limit, The (TV film)
1983 Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Conflict of Interest, A (TV film)
Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Nejlepší přátelé
Tron
1981 První říjnové pondělí
1980 Homeward Bound (TV film)
1979 Svátost strachu (TV film)
1978 See How She Runs (TV film)
World Beyond, The (TV film)
1977 Ach, Bože
Podivná spravedlnost (TV film)
Ransom for Alice! (TV film)
Tell Me My Name (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
Two Lives of Sean Doolittle, The (TV film)
UFO Incident, The (TV film)
1974 Another April (TV film)
Memory of Two Mondays, A (TV film)
1973 Borrowers, The (TV film)
Deadhead Miles
Much Ado About Nothing (TV film)
Pueblo (TV film)
Thanksgiving Treasure, The (TV film)
1972 Msta
Sestry
1971 All the Way Home (TV film)
Dr. Cook's Garden (TV film)
Nemocnice
Odvykací kůra
The Pursuit of Happiness
1970 Where's Poppa?
1969 Půlnoční kovboj
1967 Borgia Stick, The (TV film)
1964 Hamlet
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
Young Doctors, The
1954 Playgirl

TV seriály

1990 Kvítko (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2002 Making of 'Tron', The
1992 Lincoln (TV film)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace