foto

Dawn Lyn

  • nar. 11.1.1963 (56 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Final Chapter: Walking Tall
1975 Walking Tall Part II
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Pět malých ďáblíků
1973 Kráčející skála
1971 Vyrovnávání účtů
1970 Cry Blood, Apache
Miluji svojí ženu

TV seriály

1977 The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Brian Keith Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky