foto

Lurene Tuttle

  • nar. 20.8.1907
    Pleasant Lake, Indiana, USA
  • zem. 28.5.1986 (78 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Evil Town
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
Testament
1981 Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1980 Carlton Your Doorman (TV film)
Human Experiments
Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
Thanksgiving in the Land of Oz (TV film)
White Mama (TV film)
1979 Kurumiwari ningjó
Tajemství farmy Clonus
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
The Manitou
1977 Final Chapter: Walking Tall
1976 Law and Order (TV film)
1975 Walking Tall Part II
1974 Cheap
Live Again, Die Again (TV film)
Madam Sundance (TV film)
1973 Kráčející skála
1968 The Horse in the Gray Flannel Suit
1966 The Ghost and Mr. Chicken
Štístko
1965 Nightmare in the Sun
The Restless Ones
1963 Vlastní žena se nekritizuje
1960 Ma Barker's Killer Brood
Psycho
1957 Sladká vůně úspěchu
Slander
Untamed Youth
1955 Sincerely Yours
The Glass Slipper
1953 Give a Girl a Break
Never Wave at a WAC
Niagara
The Affairs of Dobie Gillis
Three Lives
1952 Klepáním se neobtěžuj
Room for One More
1951 Goodbye, My Fancy
The Whip Hand
Tomorrow Is Another Day
1950 A Life of Her Own
The Admiral Was a Lady
Watch the Birdie
1948 Homecoming
Macbeth
Vysněný dům pana Blandingse
1947 Heaven Only Knows
1941 Tom Dick and Harry
1934 Stand Up and Cheer!

TV seriály

1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jobe z pevnosti Alamo (S01E03)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
These Are the Days (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Sounds and Silences (S05E27)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Life with Father (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál) - a.z.
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1958 The Unchained Goddess (TV film)
1952 Screen Snapshots 5852: Hollywood Night at '21' Club

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace