foto

Shintaro Shimosawa

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Stará křivda
2008 The Echo

TV seriály

2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
MM 54 (S04E14)
Close Your Eyes (S04E10)
Good Out Here (S04E03)
2017 Zoo (TV seriál)
Wham, Bam, Thank You Sam (S03E07)
Ten Years Gone (S03E03)
2014 Inteligence (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Vina (S01E10)
Pád (S01E06)
The Hustle (TV seriál)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nechci ho za to odměňovat (E13)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
2006 4400 (TV seriál)
Jako Tom Baldwin (S03E02)
Smallville (TV seriál)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Provinění

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Nebezpečná identita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace