foto

Hope Summers

  • nar. 7.6.1896
    Mattoon, Illinois, USA
  • zem. 22.6.1979 (83 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Evil Town
1978 Nečistá hra
Smokey and the Good Time Outlaws
1977 Lust of a Eunuch
1974 Death Sentence (TV film)
Our Time
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Charley Varrick
1972 Get to Know Your Rabbit
Where Does It Hurt?
1969 Strom poznání
The Flim-Flam Man (TV film)
1968 Rosemary má děťátko
The Shakiest Gun in the West
5 Card Stud
1966 Penelope
The Ghost and Mr. Chicken
1965 Cesta spásy
1964 One Man's Way
1963 Spencer's Mountain
1962 Římské dobrodružství
The Couch
1961 Angel Baby
Claudelle Inglish
Dětská hodinka
Homicidal
Parrish
1960 Kdo seje vítr
1959 Edge of Eternity
Hound-Dog Man
1958 Chci žít!
The return of Dracula
1957 Zero Hour!

TV seriály

1978 Another Day (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Soud Henryho Blakea (S02E08)
1972 Banacek (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sally (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Hawkins Falls, Population 6200 (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace