foto

Rosemary DeCamp

  • nar. 14.11.1910
    Prescott, Arizona, USA
  • zem. 20.2.2001 (90 let)
    Torrance, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Tom Edison: The Boy Who Lit Up the World (TV film)
1981 Sobota čtrnáctého
1978 Time Machine, The (TV film)
1972 Call Holme (TV film)
1960 13 Ghosts
1955 Man On a Bus
Many Rivers to Cross
Strategic Air Command
1954 Lady in the Wings (TV film)
1953 By the Light of the Silvery Moon
Main Street to Broadway
So This Is Love
1952 Scandal Sheet
The Treasure of Lost Canyon
1951 Night Into Morning
On Moonlight Bay
1950 Big Hangover, The
1949 Look for the Silver Lining
Night Unto Night
The Life of Riley
The Story of Seabiscuit
1947 Nora Prentiss
1946 From This Day Forward
Two Guys from Milwaukee
1945 Danger Signal
Krev na slunci
Pride of the Marines
Rapsodie v modrém
Too Young to Know
Week-End at the Waldorf
1944 Bowery to Broadway
Practically Yours
The Merry Monahans
1943 City Without Men
This Is the Army
1942 Commandos Strike at Dawn
Eyes in the Night
Kniha džunglí
Smith of Minnesota
Yankee Doodle Dandy
1941 Brána ke štěstí
Cheers for Miss Bishop

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
We've Got Each Other (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1955 TV Reader's Digest (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1954 Screen Snapshots: Hollywood Stars on Parade
1952 Screen Snapshots 5852: Hollywood Night at '21' Club

TV pořady

1965 Gypsy (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace