foto

Renate Becker

  • nar. 17.3.1935 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
Nichts für Feiglinge (TV film)
2013 Grenzgang (TV film)
2009 Juliino zmizení
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
2007 Elvis und ich (studentský film)
Wilsberg - Die Wiedertäufer (TV film)
2004 Das Apfelbaumhaus
V cizí kůži (TV film)
2003 Tatort - Sag nichts (TV film)
2002 Ghetto-Kids (TV film)
2001 Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Stille Liebe
2000 Smrt z lásky (TV film)
Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1998 Die Diebin (TV film)
1996 Po nás potopa (TV film)
1995 Leihmann, Der
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
1991 Tatort - Rikki (TV film)
Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1990 Místo činu - Zbraň (TV film)
1982 Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
1976 Shirins Hochzeit (TV film)
1974 Zündschnüre

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doktor Tod (S14E16)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Marienfeuer (S01E04)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ausbruch (S06E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Drehkreuz Airport (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Tisch und Bett (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky