foto

Ilene Chaiken

  • nar. 30.6.1957 (60 let)
    Elkins Park, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Westside (TV film)
2009 The Farm (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
2000 Špinavá záležitost (TV film)
1996 Barb Wire

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
2015 Empire (TV seriál)
2014 Black Box (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

TV pořady

2010 Real L Word: Los Angeles, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Láska je Láska (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace