foto

Ilene Chaiken

  • nar. 30.6.1957 (61 let)
    Elkins Park, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Westside (TV film)
2009 The Farm (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
2000 Špinavá záležitost (TV film)
1996 Barb Wire

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
2015 Empire (TV seriál)
Who I Am (S01E12)
Die But Once (S01E11)
The Devil Quotes Scripture (S01E03)
další epizody (4)
2014 Black Box (TV seriál)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Leaving Los Angeles (S06E04)
další epizody (4)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Letní vedra (S05E09)
další epizody (6)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lhář (S04E08)
další epizody (6)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Labutí píseň (S03E11)
Leť, běž, nebo jdi z cesty (S03E09)
další epizody (7)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Leť, duše, leť (S02E12)
Loď lásky (S02E10)
další epizody (7)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Liberálně (S01E10)
další epizody (5)

TV pořady

2010 Real L Word: Los Angeles, The (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Laktózová intolerance (S06E06)
další epizody (8)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Lesbická jízda (S05E10)
další epizody (11)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
další epizody (12)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Labutí píseň (S03E11)
Lásko moje sbohem (S03E10)
další epizody (11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Leť, duše, leť (S02E12)
Láska a hrdost (S02E11)
další epizody (13)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Letní slavnost (S01E11)
další epizody (12)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesbický večírek (S05E04)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Líná cesta dlouhé noci do dne (S06E01)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lokace: Los Angeles (S05E06)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace