foto

Harold Pinter

  • nar. 10.10.1930
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.12.2008 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 No Man’s Land (divadelní záznam) - divadelní hra
2007 Slídil
1990 Podivná pohostinnost
1986 Der Hausmeister (divadelní záznam) - divadelní hra
1983 Yöjalassa (TV film) - divadelní hra
Zrada
1981 Francouzova milenka
1977 Lover, The (TV film)
1976 Poslední magnát
1970 A szerető (TV film)
Posel
1968 Birthday Party, The - scénář, divadelní hra
Teaparty (TV film) - divadelní hra
1967 Nehoda
1966 Quillerovo memorandum
Syntymäpäivät (TV film) - divadelní hra
1965 Serveringshissen (TV film) - divadelní hra
Seuraava (TV film) - divadelní hra
Tea Party (TV film)
Teekutsut (TV film) - divadelní hra
1964 Rakastaja (TV film) - divadelní hra
The Pumpkin Eater
1963 Lover, The (TV film)
Sluha
Stumme Diener, Der (TV film) - divadelní hra
1962 Muotinäytös (TV film) - divadelní hra
1961 Tämä ainoa yö (TV film) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

2007 Slídil
2001 Agent z Panamy
Vtip (TV film)
2000 Catastrophe
1999 Mansfieldské sídlo
1997 Mojo
1996 Breaking the Code (TV film)
1986 Birthday Party, The (TV film)
1985 Želví deník
1982 Doll's Eye
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
1978 Langrishe Go Down (TV film)
1977 Gentleman samotář (TV film)
1976 Double Exposure
1974 Datlové semínko
1970 Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1967 Nehoda
1966 The Reptile
1964 In Camera (TV film)
1963 Sluha
The Caretaker
1960 Night Out, A (TV film)

TV seriály

2000 Changing Stages (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
Working with Pinter (TV film)
2004 Truth About 60s TV, The (TV film)
2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film
2002 Arena: Harold Pinter (TV film)
Muraren
2000 Harold Pinter (TV film)
1998 Ritratto di Harold Pinter (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1980 Newsnight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Party Time (TV film)
1982 Hothouse, The (TV film)
1980 Rear Column, The (TV film)
1974 Butley

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace