foto

Harold Pinter

  • nar. 10.10.1930
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.12.2008 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 No Man’s Land (divadelní záznam) - divadelní hra
2007 Slídil
1993 Proces
1990 Podivná pohostinnost
1986 Der Hausmeister (divadelní záznam) - divadelní hra
1983 Yöjalassa (TV film) - divadelní hra
Zrada
1981 Francouzova milenka
1977 Lover, The (TV film)
1976 Poslední magnát
1970 A szerető (TV film)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce