foto

Roberto Gerardi

  • nar. 18.10.1919
    Řím, Lazio, Itálie
  • zem. 1995
    Parma, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Bláznivá komedie
1989 David e David (TV film)
E se poi se ne vanno? (TV film)
Fratelli d'Italia
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
Nashledanou a děkuji
1985 Killer Contro Killers
1984 Razza violenta
Světlo pro mého syna (TV film)
1978 Avere vent'anni
Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr
1977 Chléb, máslo a marmeláda
Diamanti sporchi di sangue
Ligabue (TV film)
1976 Amici di Nick Hezard, Gli
Sežehnuti horoucí vášní
Spogliamoci così senza pudor
1975 Africký express
Caso Raoul, Il
Colpo in canna
Giorni della chimera, I
Quel movimento che mi piace tanto
Soudce a jeho kat
1974 Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Poslední dny Mussoliniho
Processo per direttissima
1973 Amore così fragile, così violento, Un
Modo di essere donna, Un
1972 Decamerone nero, Il
Mistr a Markétka
Taková zvláštní láska
1971 Betìa ovvero in amore per ogni gaudenza ci vuole sofferenza, La
Provinciale, Il
1970 Kalifka
Mstitel Trinity
Nel giorno del signore
1969 Kam jdeš úplně nahá?
Scacco alla regina
Un Detective
1968 Faustina
Ragazza piuttosto complicata, Una
1967 Dick Smart 2007
Don Giovanni in Sicilia
La notte è fatta per... rubare
1966 I nostri mariti
Madamigella di Maupin
Marito è mio e l'ammazzo quando mi pare, Il
Nevěra po italsku
Non faccio la guerra, faccio l'amore
Una vergine per il principe
1965 Thrilling
1964 Manželství po italsku
Opačné pohlaví
Tre notti d'amore
1963 Adultero lui, adultera lei
Calda vita, La
La noia
1962 Isola di Arturo, L'
Vězňové z Altony
1961 Appuntamento a Ischia
Imprevisto, L'
Madame Sans-Gene
1960 A qualcuna piace calvo
Garçonnière, La
La novice
Znovu v nesnázích
1959 Velká válka
1958 Il marito
Un uomo facile
1957 Colpevoli, I
Parola di ladro

Dokumentární

1968 Sophia: A Self-Portrait (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky