foto

Nile Rodgers

  • nar. 19.9.1952 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Roll bounce
2000 Eventual Wife
1994 Lanaři
Policajt v Beverly Hills III
1989 Crack
1988 Cesta do Ameriky
Pozemšťanky jsou lehce k mání
1984 Pravidla velkoměsta
1982 Soup for One

Dokumentární

1999 Public Enemy

Hudební videoklipy

2018 Sigala, Ella Eyre, Meghan Trainor ft. French Montana - Just Got Paid (hudební videoklip)
2015 Lady Gaga - I Want Your Love (hudební videoklip)
2009 Janet Jackson - Make Me (hudební videoklip)
2000 Modjo - Lady (Hear Me Tonight) (hudební videoklip)
1985 Madonna: Material Girl (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Dame Edna Rules the Waves (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2000 Modjo - Lady (Hear Me Tonight) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky