Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům hodně slabej odvar. Murphy se sice snaží, ale s takovymhle scénářem prostě nemoh nadělat vůbec nic. Spolu s Taggartem chyběj hlášky, Axelova improvizace a svižnější režie, potažmo rychlejší tempo. S akcí se hodně šetří a navíc se nedá říct, že by byla nějak atraktivně natočená. Jako jedna z lokací ve výpravě by moh zábavní park fungovat, ale situovat do něj většinu děje mi přišlo dost ujetý. Určitě by to chtělo čtvrtej díl, kterej by zakončil celou sérii důstojnym způsobem, jenomže toho už se asi nedočkáme. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Taková akční sranda ze zábavního parku. Eddie Murphy se svojí držkou je stále magnetem této trilogie. Bez něj si to nedokážu představit. Navíc tentokrát se z něj stává akční hrdina, kterému se nevyrovná ani Chuck Norrise. Nebo jste snad viděli někdy Chucka Norrise skákat po kabinkách na ruském kole, aby zachránil dvě děti, které visí asi v padesátimetrové výšce? Kriminální příběh je opět dost zamotaný, ale některé scénky jsou fakt super. [9986. hodnocení, 182. komentář, 58%] ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama