foto

Rüdiger Kuhlbrodt

  • nar. 1942
    Hamburk, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
Tatort - Anne und der Tod (TV film)
2015 German Angst
2014 Ich will dich (TV film)
2013 König von Deutschland
2012 Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Blissestraße
Osudová léta (TV film)
Velký sen
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Ein starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
2008 Giacomo Puccini - Die dunkle Seite des Mondes (TV film)
Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
Treuepunkte (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
2005 Der zweite Blick (TV film)
Tsunami (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
Inspektor Rolle - Top oder Flop (TV film)
Sommerregen (studentský film)
2001 Modrý pták (TV film)
Tunel
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
1999 Nic než pravdu
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
Virtual Vampire
Waiting Time, The (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Blinde, Der (TV film)
1992 Judith (TV film)
Mau Mau
1991 Bílý medvědí král
Der Einbruch (TV film)
1988 Ohne Gewähr (studentský film)

TV seriály

2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rozpolcená (S16E14)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace