foto

Dieter Okras

  • nar. 1.1.1948
    Berlín, Berlin, Východní Německo
  • zem. 23.1.2014 (66 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Z lásky k tobě (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
2005 Místo činu: Bez dechu (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2001 Sass
2000 Smrtící vlna (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
1997 Herz über Kopf (TV film)
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1996 Amerika (TV film)
Lautlose Schritte (TV film)
Peanuts - Die Bank zahlt alles
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1995 In uns die Hölle (TV film)
1993 Stalingrad
1989 Coming Out
1986 So viele Träume
1980 Oben geblieben ist noch keiner
Spreelore oder Das heiße Blut

TV seriály

2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Nachtschwimmer (S04E05)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Falešní policisté (S01E07)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rodina heißt Heimat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky