foto

Michael D. O'Shea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Skupinový sex
2005 Soccer Moms (TV film)
2002 Dámy nebo nedá mi?
Z nuly hrdinou
2000 Agent v sukni
Nejpevnější pouto
1999 The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1997 Player, The (TV film)
The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film)
1996 To Love, Honor, and Deceive (TV film)
1995 Drákuloviny
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda

TV seriály

2009 Eli Stone (TV seriál)
Flight Path (S02E13)
Mortal Combat (S02E11)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Help! (S02E07)
The Humanitarian (S02E05)
další epizody (18)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Kosti na prodej (S01E20)
Žena v podzemí (S01E16)
další epizody (6)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
Kluk ve křoví (S01E05)
další epizody (4)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
Živá mrtvola (S01E15)
Chemik (S01E13)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
2002 Everwood (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Ostřelovač (S01E09)
U konce s dechem (S01E07)
další epizody (5)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Tabula rasa (S06E07)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Setkání (S01E01)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
The Son Also Rises (S03E19)
1996 Relativity (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky