foto

Rainer Butt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tatort - Kaputt (TV film)
2016 Tatort - Narben (TV film)
2013 Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
2007 K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
2005 Tatort - Im Alleingang (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Duel (S03E15) - původní scénář
Na válečné stezce (S03E10) - původní scénář
Cena za pravdu (S03E08) - původní scénář
další epizody (4)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Preis der Wahrheit (S06E23)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf eigene Rechnung (S06E02)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rufmord (S05E19)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Zerbrochene Träume (S04E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Grenzverkehr (S04E14)
Notwehr (S04E09)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Absender unbekannt (S03E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Duell (S03E18)
Die Liebesfalle (S03E10)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schöner Tod (S02E05)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
Auge um Auge (S01E02)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky