foto

Alexandr Pašutin

  • nar. 28.1.1943 (76 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tri sestry
2012 Ispaněc
2011 Děd (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 First Squad
Gastarbeitr
2008 Sčastlivogo puti (TV film)
2006 Park sovětskogo perioda
2004 Bezejmenná kóta
2003 Ključ ot spalni
Mail Order Bride
Medovyj mesjac (TV film)
Proščanije v ijuně
2000 Marš Tureckogo 1: Kontrolnyj vystrel (TV film)
Staryje kljači
Tichije omuty
1996 Karera Arturo Ui
Osudová vejce
Privět, duraleji!
1994 Rjadom
Valsirujuščije naverňaka
1993 Jesli by znať...
Kodex besčestija
Lichaja paročka
Něsravněnnaja
Predskazanije
Skandal v našem Klošgorodě
1991 Kurica
Něbesa obětovannyje
Odisseya Kapitana Blada
Uvnitř kruhu
1990 Iskušenije B.
1989 Zakon
1988 Dobrodružství Quentina Durwarda
Proisšestvije v Utinoozjorske
Prosti nas, sad... (TV film)
1987 Vězučij čelověk
Zagadochnyj naslednik
1986 Nočnyje šjopoty
Plumbum - nebezpečná hra
Povod
1985 Vot moja děrevňa...
1984 Ja za těbja otvěčaju
Karty jsou rozdány
Parad planet
Proč člověk potřebuje křídla
Čto u Seňki bylo
1983 Iz žizni načalnika ugolovnogo rozyska
Karanténa
Pristupiť k likvidacii
Vysokaja proba (TV film)
1982 Ostanovilsja pojezd
Paděnije Kondora
Událost ve čtverci 36-80
Šuročka
1981 Noč na četvjortom kruge
Trampoty s láskou
1980 Bělyj sněg Rossii
Graždanin Ljoška
Ty dolžen žiť
Věčernij labirint
1979 Posledňaja ochota
Posádka v ohrožení
Santa Esperanza
1978 Záhadné zmizení
1977 Bílý Bim, Černé Ucho
Osud
Vtoraja popytka Viktora Krochina
1976 100 gramm dlja chrabrosti
1975 Osvobození Prahy
1974 Prémie
1972 Sveaborg (TV film)
1971 Včera, segodňa i vsegda
1970 Gorodskoj romans

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2015 Syn mojego otca (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
2011 Ja doždus (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Tanker 'Tango' (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Karusel (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznyje igry (S01E09)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)
1980 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Ušjol i ně věrnulsja (E15)
1977 Křížová cesta (TV seriál)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Poslednij geroj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace