foto

Lado Hadzic

  • nar. 26.6.1971 (49 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Natsværmer
Ninna
Rošťák Vitello
Složka 64
2017 Cesta časem
2015 Dcera čarodějky
Vlna
2014 Familien Jul
For min brors skyld
2013 Soutěž

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
Hånd i Hånd (TV seriál)
Deleforældre (S02E02)
2019 DNA (TV seriál)
Minna (E01)
Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Fred til lands (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2018 Greyzone (TV seriál)
Overlevelse (E08)
2016 Kill Skills (TV seriál)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky