foto

Julia Heinemann

  • nar. 8.7.1968 (51 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Stau (TV film)
2006 Neun Szenen (studentský film)
2000 Verlorene Flügel (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)

TV seriály

2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Musikalisches Opfer (S05E18)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienprobleme (S07E24)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Singles (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky